Je hoeft je niet te vervelen

We hebben een speelkamer vol speelgoed. Vaak vind je daar ook iemand van de pedagogische zorg die samen met jou iets kan uitzoeken om te gaan doen. Je mag ook speelgoed uit de speelkamer lenen waarmee je op je kamer kan spelen. De verpleegkundigen of iemand van de pedagogische zorg komt het dan bij je brengen.

Je kunt ook naar de Droomplek komen als dat mag van de dokter. Dit is een ruimte waar je kan spelen. Ook je broertjes, zusjes vriendjes en vriendinnetjes kunnen hier komen spelen. Je ouders kunnen hier ook even ontspannen. De Droomplek vind je op de vierde verdieping tussen bouwdeel F/G en bouwdeel D/E. Dit is vlakbij de Kinderafdeling.

 

Je hoeft je niet te vervelen
Je hoeft je niet te vervelen
CliniClowns in Droomplek
Droomplek Maasstad Ziekenhuis

De CliniClowns komen één keer per week langs. Dat zijn speciale clowns voor zieke kinderen. Ze zijn heel gek en maken je aan het lachen. Maar het kan zijn dat je echt geen zin hebt in deze clowns. Dan mag je dat gewoon zeggen, de clowns komen dan niet bij jou.

Op het beeldscherm naast je bed kun je tv kijken, radio luisteren, maar ook spelletjes doen of deze website bekijken. Aan het scherm zit ook een lange arm die kan bewegen, dus je kunt hem zo naar je toetrekken.

Wij hebben voor jou een aantal leuke kleurplaten, stripverhalen en luisterboeken opgezocht. Klik hier om deze te bekijken.

Een dag of nacht in het ziekenhuis

Klik hier om terug te gaan naar de pagina een dag of nacht in het ziekenhuis.