Blijven slapen in het Brandwondencentrum

Als je moet blijven slapen in het Brandwondencentrum, vind je dat misschien best wel spannend. In het ziekenhuis heb je vaak een eigen kamer, maar je kan ook met een ander kindje op de kamer liggen. Soms vindt de dokter het beter als je apart ligt en niet buiten je kamer komt. Isolatie heet dat. Je mag dan je kamer niet uit. Papa en mama mogen natuurlijk wel bij jou in de kamer blijven. De verpleegkundige en de dokter moeten dan soms ook speciale kleren aan zoals een schort, handschoenen en soms ook een mondkapje. Je mag dan ook niet naar de speelkamer, maar je mag wel wat speelgoed en spelletjes lenen uit de speelkamer.

Natuurlijk mogen papa en mama de hele dag blijven. Papa of mama mag zelfs bij jou blijven slapen. Ook andere mensen mogen bij jou op bezoek komen van 11.00 – 19.30 uur. Er mogen twee mensen tegelijk bij je op bezoek komen, want anders wordt het te druk voor jou en de andere mensen die in het Brandwondencentrum liggen.

Kinderen die jonger zijn dan 10 jaar mogen niet op bezoek komen in het Brandwondencentrum, maar voor jouw broers en zussen maken we natuurlijk een uitzondering.

Blijven slapen in het Brandwondencentrum

Naar het Brandwondencentrum

Klik hier om terug te gaan naar de pagina naar het Brandwondencentrum.